TOBO-STAALgroep CHINA

Thuis ProductenStaalNaaldklep

Naaldklep Vrouwelijke Draad 1/4“ Roestvrij staal SS316 Datatransportbesturing Afgesloten Crane Adjustable Needle Valve

Naaldklep Vrouwelijke Draad 1/4“ Roestvrij staal SS316 Datatransportbesturing Afgesloten Crane Adjustable Needle Valve

  • Naaldklep Vrouwelijke Draad 1/4“ Roestvrij staal SS316 Datatransportbesturing Afgesloten Crane Adjustable Needle Valve
Naaldklep Vrouwelijke Draad 1/4“ Roestvrij staal SS316 Datatransportbesturing Afgesloten Crane Adjustable Needle Valve
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TOBO
Certificering: ISO
Modelnummer: /
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5pcs
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Karton, vouw-Houten geval of volgens het cliëntenverzoek
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 1000pcs per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productienaam: DatatransportbesturingNaaldklep Material: SS316
Size: 1/2'' AVAILABLE SIZE:: 1/4"-1"
Class: 6000PSI Types: Flanged Valve
Ends: MALE x FEMALE THREADED END Application: Gas,Oil,Water And Other Corrosie Liquid
Hoog licht:

SS316 datatransportbesturing Regelbare Naaldklep

,

Crane Adjustable Needle Valve

,

1/4 de“ Vrouwelijke Naaldklep van het Draadstaal

Naaldklep Vrouwelijke Draad 1/4“ Roestvrij staal SS316 Datatransportbesturing Afgesloten Crane Adjustable Needle Valve

 

Naaldkleppen:

 

Een naaldklep is een type van klep met een kleine haven en een ingepaste, needle-shaped duiker. Het staat nauwkeurige regelgeving van stroom toe, hoewel het voor vrij zwakstroomtarieven over het algemeen slechts geschikt is.

  • Gegoten investering
  • Lichaam – ASTM 351 Gr. CF8M
  • Verpakking – Teflon
  • Stam – 316 SS
  • Handvat – 304 SS
  • Maximumdruk 6000 psi

Het Naaldklepwerk:

 

De naaldkleppen openen en sluiten een opening met een verminderd eind dat opheft en met de rotatie van een handvat vermindert. Figuur 2 toont een naaldklep mening, ontwerp in dwarsdoorsnede, en componenten. Het handvat (a) wordt verbonden met de duiker, ook genoemd een stam (f). Wanneer u het handvat draait, de duikersbewegingen op de draden (c) naar boven of naar onder worden gebaseerd dat. De sluitennoot (b) verhindert het volledig los te schroeven. Aangezien de duiker zich neer beweegt, komt het verminderde gerichte eind (i) in contact met de klepzetel om de opening (h) volledig te verzegelen. Vaak, wordt de klepzetel ook verminderd. Er zijn diverse beschikbare opties en grootte om het met een pijp of slang te verbinden door de havenverbinding (G) op de input en de output. De bonnet (d) wordt verbonden met de klephuisvesting (e), die uit verschillende materialen zoals messing of roestvrij staal kan worden gemaakt.

Naaldklep Vrouwelijke Draad 1/4“ Roestvrij staal SS316 Datatransportbesturing Afgesloten Crane Adjustable Needle Valve 0

Gebaseerd op de draden, kunt u van het verminderde eind van de duiker vanaf de klepzetel zeer precies de plaats bepalen om het stroomtarief nauwkeurig te controleren. Daarom door de duikersplaats te variëren zult u het stroomtarief tussen maximum en nul controleren.

Verschillende types van naaldkleppen:

Een manueel in werking gestelde ingepaste (hierboven) beschreven naaldklep is het gemeenschappelijkste type van naaldklep. Nochtans, zijn twee extra varianten: gemotoriseerd en hoek.

  • Gemotoriseerde Naaldklep: Deze naaldkleppen hebben in plaats daarvan geen handvat voor handverrichting, maar gebruiken elektrische of pneumatische actuator om te verbinden met en de duiker te draaien. Deze kunnen met afstandsbediening, gebruikt, en/of gezet zijn in een gesloten lijnsysteem op een tijdopnemer om het stroomtarief ver nauwkeurig te controleren.
  • HoekNaaldklep: Deze naaldkleppen draaien de output van de inham door 90 graden in plaats van in-line. Het zelfde verrichtingsconcept is van toepassing, maar de 90 graadhoek kan voor betere systeemintegratie toestaan. Figuur 3 toont een voorbeeld van een hoeknaaldklep.

Naaldklep Vrouwelijke Draad 1/4“ Roestvrij staal SS316 Datatransportbesturing Afgesloten Crane Adjustable Needle Valve 1

Naaldklepselectie:

 

Wanneer het selecteren van een naaldklep, moeten vier belangrijke kenmerken en/of toepassingsvereisten worden in acht genomen: materiaal, druk, grootte, en temperatuur.

Materiaal

Het de huisvestingsmateriaal van de naaldklep (Figuur 2 callout E) wordt gespecificeerd volgens de toepassing. De gemeenschappelijkste materialen van de klephuisvesting zijn messing en roestvrij staal toe te schrijven aan hun gamma van chemische weerstand, echter, zijn er ook andere materialen beschikbaar voor speciale toepassingen.

Messing

De messingsnaaldkleppen zijn geschikt voor hydraulische systemen, drinkwater, toepassingen op hoge temperatuur, en gas het door buizen leiden. Zij zijn geschikt voor neutrale en niet corrosieve media, met de gemeenschappelijkste implementatie die voor drinkwatertoepassingen zijn. Nochtans, zouden zij niet voor zout water (zeewater), gedistilleerd water, zuren, of chloriden moeten worden gebruikt.

Roestvrij staal

De roestvrij staalnaaldkleppen hebben zeer goede algemene chemische weerstand tegen bijna om het even welke media. Het materiaal is zeer duurzaam en kan op hoge temperatuur en druk weerstaan. Het is geschikt voor agressieve en corrosieve media zoals zeewater.

Druk

Het begrip van de toepassingseisen ten aanzien van druk in uw systeem is belangrijk voor het selecteren van de correcte naaldklep. De robuuste naaldkleppen kunnen druk van zelfs 4.000 tot 5.000 psi (275 tot 413 bar) bij 100°F (38°C) behandelen. Wanneer de hogere druk, als voor hoge druk hydraulische toepassingen wordt vereist, zijn de hoge prestatieskleppen beschikbaar die de druk van tot 10000 psi (689 bar) bij 100°F (38°C) kunnen behandelen. De speciale ontwerpen zijn ook beschikbaar wanneer u een vacuümnaaldklep nodig hebt om de lage druk te behandelen.

Haven & openingsgrootte

De naaldkleppen zijn beschikbaar in een brede waaier haven en openingsgrootte. De verbindingshavens kunnen ook mannelijke of vrouwelijke einden zijn. De gemeenschappelijke gebruikte draadnormen zijn NPT (Nationale Amerikaanse Pijpdraad), BSP (Britse Standaardpijp), of metrisch (ISO-normen). De het meest meestal gebruikte naaldkleppen strekken zich van 2 tot 12 mm of 1/8“ aan 2 uit“. Het verzekeren van de correcte havengrootte en openingsgrootte zal efficiënte stroom en systeemverrichting met minder kansen van slijtage en/of lekkage verzekeren.

Temperatuur

De naaldkleppen zijn geschikt voor hoge of lage temperatuurtoepassingen. U moet de klephuisvesting specificeren en verpakking/het verzegelen het materiaal geschikt, vooral voor extreme temperaturen, te verzekeren het kan de vereisten weerstaan. De twee gemeenschappelijkste verzegelende materialen zijn PTFE (Teflon) voor een temperatuurwaaier van -65°F aan 450°F (- 54° C aan 232°C) en GLUREN (het Keton van de Polyetherether) voor verhoogde temperatuurweerstand tot 600°F (315 °C).

Naaldkleptoepassingen

U zult precies naaldkleppen over alle vloeibare controletoepassingen toe te schrijven aan hun capaciteit aan de tarieven van de controlestroom zien. Door het aangewezen klepmateriaal en de grootte voor temperatuur en druk te selecteren, kunnen zij voor bijna om het even welke schone gas of vloeistof worden gebruikt. Één van de het meest meestal gebruikte plaats voor naaldkleppen moet gasstroom, zoals propaan, in een systeem controleren. Een propaannaaldklep kan het weg nauwkeurig sluiten en/of het stroomtarief en effectief het brandwondtarief voor toepassingen controleren.

Naaldklepsymbool

Als het bekijken een schema, toont Figuur 4 een naaldklepsymbool. Het heeft het standaard tweerichtingsklepsymbool met een pijl die het een naaldklep is wijzen op.

Naaldklep Vrouwelijke Draad 1/4“ Roestvrij staal SS316 Datatransportbesturing Afgesloten Crane Adjustable Needle Valve 2

Contactgegevens
TOBO STEEL GROUP CHINA

Contactpersoon: TOBO

Tel.: 021-31262012

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten