TOBO-STAALgroep CHINA

Thuis ProductenStaalNaaldklep

Hogedruknaaldklep Koolstofstalen naaldklep MNPT X FNPT 60000 PSI voor water

Hogedruknaaldklep Koolstofstalen naaldklep MNPT X FNPT 60000 PSI voor water

Hogedruknaaldklep Koolstofstalen naaldklep MNPT X FNPT 60000 PSI voor water
High Pressure Needle Valve Carbon Steel Needle Valve MNPT X FNPT 60000 PSI For Water
Hogedruknaaldklep Koolstofstalen naaldklep MNPT X FNPT 60000 PSI voor water
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TOBO
Certificering: ISO
Modelnummer: /
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5st
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Karton, vouw-Houten geval of volgens het cliëntenverzoek
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 1000 stuks per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productie naam: KoolstofstaalNaaldklep Beschikbare maat:: 1/4“ - 1“
Types: Van een flens voorzien Klep Materiaal: SS304
Loopt af: Vrouw X Man Maat: 1''
Klas: 6000PSI Sollicitatie: Gas, olie, water en andere corrosievloeistof
Hoog licht:

Hogedruk koolstofstalen naaldventiel

,

koolstofstalen naaldventiel 60000 PSI

,

MNPT hogedruknaaldventiel

Hogedruk Naaldklep Koolstofstaal Naaldklep 1/2 "MNPT X FNPT 60000 PSI Voor Water

 

Naaldventielen:

 

Een naaldventiel is een type ventiel met een kleine poort en een naaldvormige plunjer met schroefdraad.Het maakt een nauwkeurige stromingsregeling mogelijk, hoewel het over het algemeen alleen in staat is tot relatief lage stroomsnelheden.

 

Verkrijgbaar in roestvrij staal, koolstofstaal, messing en legering 400 materialen.Kenmerken van de hogedruknaaldklep (F x M) zijn onder meer:

1) Stevige constructie uit één stuk verhoogt de druk- en temperatuurcapaciteit.Verlengt de levensduur van de naaldklep.

2) Opstelling voor paneelmontage maakt eenvoudige montage mogelijk en minimaliseert trillingen

3) Gangbare maten zoals 1/4″ 3/8″ en 1/2″ zijn op voorraad.Gemeenschappelijke verbindingsdraad is NPT.

4) MTC Met traceerbaarheid en afgegeven hydrotestcertificaat

 

ONDERDEEL Nr. MAAT A1 A2 B C D
FNV/MF/HP/01 1/8″ 38 25 55 70 45
FNV/MF/HP/02 1/4″ 38 25 55 75 50
FNV/MF/HP/03 3/8″ 42 28 60 80 55
FNV/MF/HP/04 1/2″ 48 32 65 85 60

 

Naaldklep Werk:

 

Naaldkleppen openen en sluiten een opening met een taps toelopend uiteinde dat omhoog en omlaag gaat met een draai aan een hendel.Afbeelding 2 toont een dwarsdoorsnede van de naaldklep, het ontwerp en de componenten.De hendel (A) is verbonden met de plunjer, ook wel steel (F) genoemd.Wanneer u aan de hendel draait, beweegt de plunjer omhoog of omlaag op basis van de schroefdraad (C).De borgmoer (B) voorkomt dat deze volledig losdraait.Terwijl de plunjer naar beneden beweegt, komt het taps toelopende puntige uiteinde (I) in contact met de klepzitting om de opening (H) volledig af te dichten.Vaak loopt de klepzitting ook taps toe.Er zijn diverse opties en maten beschikbaar om hem via de poortaansluiting (G) op de in- en uitgang aan te sluiten op een leiding of slang.Het deksel (D) is verbonden met het klephuis (E), dat van verschillende materialen kan zijn gemaakt, zoals messing of roestvrij staal.

Hogedruknaaldklep Koolstofstalen naaldklep MNPT X FNPT 60000 PSI voor water 0

Op basis van de schroefdraad kunt u het taps toelopende uiteinde van de plunjer zeer nauwkeurig lokaliseren, weg van de klepzitting, om de stroomsnelheid nauwkeurig te regelen.Daarom regelt u door de locatie van de plunjer te variëren het debiet tussen maximum en nul.

Verschillende soorten naaldventielen:

Een handmatig bediende naaldklep met schroefdraad (hierboven beschreven) is het meest voorkomende type naaldklep.Er zijn echter twee extra varianten: gemotoriseerd en hoek.

  • Gemotoriseerde naaldklep: Deze naaldkleppen hebben geen hendel voor handmatige bediening, maar gebruiken in plaats daarvan een elektrische of pneumatische actuator om de plunjer aan te sluiten en te draaien.Deze kunnen op afstand worden bediend, gebruikt in een gesloten lussysteem en/of op een timer worden gezet om het debiet op afstand nauwkeurig te regelen.
  • Hoeknaaldventiel: Deze naaldventielen draaien de uitvoer van de inlaat 90 graden in plaats van in-line.Hetzelfde bedieningsconcept is van toepassing, maar de hoek van 90 graden kan een betere systeemintegratie mogelijk maken.Figuur 3 toont een voorbeeld van een hoeknaaldventiel.

 

Naaldventiel selectie:

 

Bij het selecteren van een naaldklep moet rekening worden gehouden met vier hoofdkenmerken en/of toepassingsvereisten: materiaal, druk, maat en temperatuur.

Materiaal

Het materiaal van de behuizing van de naaldklep (Afbeelding 2, nummer E) wordt gespecificeerd op basis van de toepassing.De meest voorkomende materialen voor klephuizen zijn messing en roestvrij staal vanwege hun verschillende chemische bestendigheid, maar er zijn ook andere materialen beschikbaar voor speciale toepassingen.

 

Toepassingen van naaldventielen:

De meeste pompregelaars met constante druk hebben naaldkleppen om de effecten van fluctuaties in de persdruk van de pomp te minimaliseren.Naaldkleppen worden ook gebruikt in sommige componenten van automatische verbrandingscontrolesystemen waar een zeer nauwkeurige stroomregeling nodig is.

Ontwerpen van naaldventielhuizen

 

Een type huisontwerp voor een naaldklep is het staaflichaam.Staaflichamen zijn gebruikelijk, en bij globe-types zorgt een kogel die in de steel draait voor de nodige rotatie om zonder schade te kunnen zitten.

 

Hogedruknaaldklep Koolstofstalen naaldklep MNPT X FNPT 60000 PSI voor water 1

Hogedruknaaldklep Koolstofstalen naaldklep MNPT X FNPT 60000 PSI voor water 2Hogedruknaaldklep Koolstofstalen naaldklep MNPT X FNPT 60000 PSI voor water 3Hogedruknaaldklep Koolstofstalen naaldklep MNPT X FNPT 60000 PSI voor water 4

Hogedruknaaldklep Koolstofstalen naaldklep MNPT X FNPT 60000 PSI voor water 5

Als doseerventielen worden vaak naaldventielen gebruikt.Doseerventielen worden gebruikt voor een uiterst fijne debietregeling.De dunne schijf of opening zorgt voor lineaire stromingskarakteristieken.Daarom kan het aantal omwentelingen van het handwiel direct worden gecorreleerd aan de hoeveelheid stroom.Een typisch doseerventiel heeft een steel met 40 draden per inch.

Naaldafsluiters gebruiken over het algemeen een van de twee soorten spindelpakkingen: een O-ring met TFE-steunringen of een TFE-pakkingcilinder.Naaldafsluiters zijn vaak uitgerust met vervangbare zittingen voor eenvoudig onderhoud.

Contactgegevens
TOBO STEEL GROUP CHINA

Contactpersoon: TOBO

Tel.: 021-31262012

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten