TOBO-STAALgroep CHINA

Thuis ProductenStaalNaaldklep

1 " SS316-van het de Kleppenroestvrije staal van het Datatransportbesturinghandvat de Naaldklep Van een flens voorzien Klep

1 " SS316-van het de Kleppenroestvrije staal van het Datatransportbesturinghandvat de Naaldklep Van een flens voorzien Klep

  • 1 " SS316-van het de Kleppenroestvrije staal van het Datatransportbesturinghandvat de Naaldklep Van een flens voorzien Klep
1 " SS316-van het de Kleppenroestvrije staal van het Datatransportbesturinghandvat de Naaldklep Van een flens voorzien Klep
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TOBO
Certificering: ISO
Modelnummer: /
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5pcs
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Karton, vouw-Houten geval of volgens het cliëntenverzoek
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 1000pcs per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Production Name: 6000 PSI Needle Valve Material: SS316
Class: 6000PSI AVAILABLE SIZE:: 1/4"-1"
Size: 1'' Application: Gas,Oil,Water And Other Corrosie Liquid
Ends: MALE x FEMALE THREADED END Types: Van een flens voorzien Klep
Hoog licht:

Roestvrij staal Van een flens voorzien Naaldklep

,

SS316 de Kleppen van het datatransportbesturinghandvat

,

6000PSI de Naaldklep van het datatransportbesturingstaal

1 " SS316-de Naaldklep van het de Kleppenroestvrije staal van het Datatransportbesturinghandvat

 

Naaldkleppen:

 

Een naaldklep is een type van klep met een kleine haven en een ingepaste, needle-shaped duiker. Het staat nauwkeurige regelgeving van stroom toe, hoewel het voor vrij zwakstroomtarieven over het algemeen slechts geschikt is.

  • Gegoten investering
  • Lichaam – ASTM 351 Gr. CF8M
  • Verpakking – Teflon
  • Stam – 316 SS
  • Handvat – 304 SS
  • Maximumdruk 6000 psi

Het Naaldklepwerk:

 

De naaldkleppen openen en sluiten een opening met een verminderd eind dat opheft en met de rotatie van een handvat vermindert. Figuur 2 toont een naaldklep mening, ontwerp in dwarsdoorsnede, en componenten. Het handvat (a) wordt verbonden met de duiker, ook genoemd een stam (f). Wanneer u het handvat draait, de duikersbewegingen op de draden (c) naar boven of naar onder worden gebaseerd dat. De sluitennoot (b) verhindert het volledig los te schroeven. Aangezien de duiker zich neer beweegt, komt het verminderde gerichte eind (i) in contact met de klepzetel om de opening (h) volledig te verzegelen. Vaak, wordt de klepzetel ook verminderd. Er zijn diverse beschikbare opties en grootte om het met een pijp of slang te verbinden door de havenverbinding (G) op de input en de output. De bonnet (d) wordt verbonden met de klephuisvesting (e), die uit verschillende materialen zoals messing of roestvrij staal kan worden gemaakt.

1 " SS316-van het de Kleppenroestvrije staal van het Datatransportbesturinghandvat de Naaldklep Van een flens voorzien Klep 0

Gebaseerd op de draden, kunt u van het verminderde eind van de duiker vanaf de klepzetel zeer precies de plaats bepalen om het stroomtarief nauwkeurig te controleren. Daarom door de duikersplaats te variëren zult u het stroomtarief tussen maximum en nul controleren.

Verschillende types van naaldkleppen:

Een manueel in werking gestelde ingepaste (hierboven) beschreven naaldklep is het gemeenschappelijkste type van naaldklep. Nochtans, zijn twee extra varianten: gemotoriseerd en hoek.

  • Gemotoriseerde Naaldklep: Deze naaldkleppen hebben in plaats daarvan geen handvat voor handverrichting, maar gebruiken elektrische of pneumatische actuator om te verbinden met en de duiker te draaien. Deze kunnen met afstandsbediening, gebruikt, en/of gezet zijn in een gesloten lijnsysteem op een tijdopnemer om het stroomtarief ver nauwkeurig te controleren.
  • HoekNaaldklep: Deze naaldkleppen draaien de output van de inham door 90 graden in plaats van in-line. Het zelfde verrichtingsconcept is van toepassing, maar de 90 graadhoek kan voor betere systeemintegratie toestaan. Figuur 3 toont een voorbeeld van een hoeknaaldklep.

1 " SS316-van het de Kleppenroestvrije staal van het Datatransportbesturinghandvat de Naaldklep Van een flens voorzien Klep 1

Naaldklepselectie:

 

Wanneer het selecteren van een naaldklep, moeten vier belangrijke kenmerken en/of toepassingsvereisten worden in acht genomen: materiaal, druk, grootte, en temperatuur.

Materiaal

Het de huisvestingsmateriaal van de naaldklep (Figuur 2 callout E) wordt gespecificeerd volgens de toepassing. De gemeenschappelijkste materialen van de klephuisvesting zijn messing en roestvrij staal toe te schrijven aan hun gamma van chemische weerstand, echter, zijn er ook andere materialen beschikbaar voor speciale toepassingen.

 

Naaldkleptoepassingen:

De meeste constante gouverneurs van de drukpomp hebben naaldkleppen om de gevolgen van schommelingen in de druk van de pomplossing te minimaliseren. De naaldkleppen worden ook gebruikt in sommige componenten van de automatische systemen van de verbrandingscontrole waar de zeer nauwkeurige stroomregelgeving noodzakelijk is.

De Ontwerpen van het Naaldkleplichaam

 

Één type van lichaamsontwerp voor een naaldklep is het lichaam van de barvoorraad. De organismen van de barvoorraad zijn gemeenschappelijk, en, in boltypes, verstrekt een bal die in de stam draaien de noodzakelijke omwenteling voor plaatsing zonder schade.

 

1 " SS316-van het de Kleppenroestvrije staal van het Datatransportbesturinghandvat de Naaldklep Van een flens voorzien Klep 2

De naaldkleppen worden vaak gebruikt zoals metende kleppen. De metende kleppen worden gebruikt voor uiterst fijne datatransportbesturing. De dunne schijf of de opening staan voor lineaire stroomkenmerken toe. Daarom kan het aantal handwieldraaien direct met de hoeveelheid stroom worden gecorreleerd. Een typische metende klep heeft een stam met 40 draden per duim.

De naaldkleppen gebruiken over het algemeen één van twee stijlen van stamverpakking: een O-ring met de steunende ringen van TFE of een TFE-verpakkingscilinder. De naaldkleppen zijn vaak uitgerust met vervangbare zetels voor gemak van onderhoud.

Contactgegevens
TOBO STEEL GROUP CHINA

Contactpersoon: TOBO

Tel.: 021-31262012

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten