TOBO-STAALgroep CHINA

Thuis Productende klep van de roestvrij staalpoort

Het Gietijzer voorzag Gesmeerde Stopklep ASTM A126 1/2“ 175 psi van een flens

Het Gietijzer voorzag Gesmeerde Stopklep ASTM A126 1/2“ 175 psi van een flens

  • Het Gietijzer voorzag Gesmeerde Stopklep ASTM A126 1/2“ 175 psi van een flens
  • Het Gietijzer voorzag Gesmeerde Stopklep ASTM A126 1/2“ 175 psi van een flens
Het Gietijzer voorzag Gesmeerde Stopklep ASTM A126 1/2“ 175 psi van een flens
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TOBO
Certificering: ISO
Modelnummer: /
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5PCS
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Karton, vouw-Houten geval of volgens het cliëntenverzoek
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 1000pcs per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productienaam: Stopklep Normen: ASTM A126
Druk: 175PSI einden: Van een flens voorzien Einden
GROOTTE: 1/2“ Types: Van een flens voorzien Klep
Coëfficiënt van Volume: 570 Toepassing: Gas, Olie, Water en Andere Corrosie-Vloeistof
Hoog licht:

Gesmeerde de Stopklep van ASTM A126

,

175 psi Gesmeerde Stopklep

,

De Klep van de het Gietijzerstop van ASTM A126

Kleplichaam en Dekking in Kneedbare de Luchtklep van de Gietijzer Kleine en Grote Opening

 

Stopkleppen:

 

De stopklep is een Klep van de Kwartdraai roterende motie die een verminderde of cilindrische stop gebruikt om de stroom tegen te houden of te beginnen. De schijf is in stopvorm, die een passage heeft om de stroom over te gaan.

In de open positie, stemt deze bored passage met de stroom overeen. Wanneer de stop gedraaide 90° van de open positie is, blokkeert het stevige deel van de stop de stroom.

Het wordt gebruikt in plaats van een poortklep waar de snelle verrichting wordt vereist. Het kan in de diensten van de hoge druktemperatuur worden gebruikt.

 

Punt Stopklep Handvattype Directe In werking gestelde Noot
Klepontwerp 2 Manier manier/3 Verbindingsmateriaal /
Lichaamsmateriaal Gietijzer Algemene Hoogte /
Verbindingstype Van een flens voorzien

Lengte over alles

/
Pijpgrootte / Aantal Bouten 8
Max. Druk 175 psi Normen ASTM A126
Temperaturen. Waaier -30 Dearees F aan 150 Graden van F Vierkante Werkende Nootgrootte 2“


Het Type en het Gebruik van stopklep:

 

1. Gesmeerde Stopklep

Zoals de naam voorstelt die, gebruikt een gesmeerde klep een smeermiddel gewoonlijk uit een basisolie en een viscositeitsverbeteraar wordt samengesteld (als amorf of fumed kiezelzuur) die onder druk tussen het stopgezicht en de lichaamszetel wordt ingespoten om wrijving en verbindingshavens te verminderen. De klepfabrikanten adviseren over het algemeen smeermiddel geschikt voor de procesvloeistof, en de kleppen moeten vaak na slechts een paar cycli, en in sommige gevallen, na elke cyclus worden opnieuw verzegeld. Overwoog een hoge klep van de onderhoudsstop, worden zij vaak gebruikt in toepassingen die zeldzame verrichtingen hebben. De gesmeerde stopkleppen presteren goed in processen die vloeistoffen die mild schurende deeltjes zoals vuile stroomopwaartse toepassingen dragen, aardgasleidingssystemen gebruiken die omleidingskleppen, en als aftappingskleppen op klepposten en kicker kleppen vergen.

Het Gietijzer voorzag Gesmeerde Stopklep ASTM A126 1/2“ 175 psi van een flens 0

2. Niet-gesmeerde Stopklep

Deze stopklep gebruikt verminderd of een kegel-vorm die als wig dienst doet en een polymere koker tegen de lichaamsholte drukt. Het gebruik van de koker vermindert wrijving tussen het stopmechanisme en het lichaam. De niet-gesmeerde stopkleppen worden vaak gebruikt in plaats van gesmeerde degenen in toepassingen waar het onderhoud aan een minimum, dergelijke speciale diensten in zwavel, waterstoffluoride moet worden gehouden, of waar de vloeistoffen worden opgesloten of potentieel de klep hard maken en zouden kunnen blokkeren. Nochtans, worden de niet-gesmeerde stopkleppen beperkt door temperatuur en chemische verenigbaarheid van de niet-metalen materialen zij van worden gemaakt.

De drie belangrijke types van niet-gesmeerde stopkleppen zijn:

  • Lift-type stopklep
  • Klep van de elastomeer sleeved stop
  • Volledig gevoerde stopklep

Het Gietijzer voorzag Gesmeerde Stopklep ASTM A126 1/2“ 175 psi van een flens 1

3. Zonderlinge Stopklep

Het ontwerp van deze stopklep gebruikt een halve stop die voor toepassingen die een hogere plaatsingskracht met minimale wrijving van open aan gesloten positie vergen voordelig is. De torsie zette kleppen kenmerkt ook betere afgesloten mogelijkheden. De zonderlinge stopkleppen worden gebruikt voor een brede waaier van datatransportbesturing en isolatietoepassingen met inbegrip van schoon en vuil water, riolering, modder en dunne modder, lucht, en andere diensten.Het Gietijzer voorzag Gesmeerde Stopklep ASTM A126 1/2“ 175 psi van een flens 2

4. Uitbreidende Stopklep

Deze complexe stopklep gebruikt veelvoudige componenten die de klep toestaan om het een waar dubbel blok en een aftapfunctie in één klep mechanisch uit te breiden en te geven. De stopklep gebruikt een mechanisme dat tussen de open en gesloten positie roteert en beide verbindingen tegen de stroomweg beschermt. Tijdens omwenteling is er geen contact tussen lichaam en verbindingen, en de misstappen breiden zich op de lichaamszetel wanneer uit de klep wordt gesloten vermijden veroorzakend om het even welke slijtage of schuring aan de verbindingen. Zij worden vaak gebruikt om productverontreiniging in toepassingen te verhinderen die geen dubbele isolatie vereisen.Het Gietijzer voorzag Gesmeerde Stopklep ASTM A126 1/2“ 175 psi van een flens 3

Samenvattend, hebben de stopkleppen een aantal nuttige toepassingen, en de nieuwe technologie en de ontwerpen zijn zeker om hen een nog grotere verscheidenheid van toepassingen binnen vele processen te geven. En als u meer informatie over verschillende types van kleppen nodig hebt, controleer dit stuk op controlekleppen of rest van de plaats.

Het Gietijzer voorzag Gesmeerde Stopklep ASTM A126 1/2“ 175 psi van een flens 4

Contactgegevens
TOBO STEEL GROUP CHINA

Contactpersoon: Amy

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten